Jeg og min lille Kinni, som er indekat med det privilegie, at hun kan komme ud på altanen og være når hun har lyst.

Om mig.

Jeg er en kvinde på 60 år og er førtidspensioneret hjemmehjælper. Jeg har været hjemmehjælper i 7 år, og så måtte jeg stoppe på grund slidskader. Jeg har ved siden af dette arbejdet med åndeligt arbejde og udvikling.

Jeg har en lille hyggelig 2 1/2 værelses lejlighed, hvor jeg bor sammen med min lille hunkat Kinni. Hun har haft en lille kurilianpige at lege med, men hun blev ikke så gammel, da hun blev temmelig syg og måtte lægges til at sove. Kinni er 5 år og en værre krudtugle, som elsker at styrte rundt, og ellers æde og ligge og hygge i mors skød. Jeg er fraskilt og har en søn på 37 år. Han og hans kæreste har en lille dreng på 4 år, mit barnebarn som jeg forguder. Han er en lille glad og livlig dreng. Jeg har beskæftiget mig med det åndelige i omkring 30 år. Bl.a. har jeg givet healing med/uden krystaller. Jeg har givet intuitiv massage-og-manipulation, hvor jeg kunne lave et/tegne et "røngtebillede", der viste, hvor skader eller problemer var til stede i kroppen. Jeg har givet kanaliseret farveterapi, hvor jeg inden lavede/tegnede en "statusjournal" som i farverne fortalte om problemerne personen havde. Jeg har givet musikterapi, en slags healing med tilsat bestemte typer musik, som relaterede til problematikken. Ofte fik patienterne også Bachs Blomstermedicin. Disse er et par af de ting jeg har lavet i årenes løb. jeg har haft 2 katte to gange, de sidste to gamle katte blev henholdsvis en lille kattepige 13 år, og en lille kattedreng på14 år, begge to huskatte. De døde begge to i 2008. Først den lille kattedreng og derefter den lille kattepige, som gik til af sorg over at have mistet sin legekammerat igennem 12 år. Selv har jeg i de seneste år levet sammen med en vidunderlig dejlig og kærlig mand, som jeg desværre måtte tage afsked med i 2010 - kræft satte en stopper for hans liv, og det var et liv fyldt med kærlighed imellem os i 7 vidunderlige år.

Her er Kinni sammen med den lille Kurilian Bobtailpige som blev syg og døde. Nok den kærligste kat jeg nogen sinde har haft. Hendes navn var Silver - men blev kaldt Sille.

Jeg laver som hobby billedredigering - her er et jeg har lavet.