I min velkomst har du måske læst lidt om mit arbejde, her vil jeg fortælle lidt mere.

Jeg er tidligere hjemmehjælper, som nu er førtidspensioneret. Jeg har i flere år ved siden af dette arbejde,også arbejdet med åndelig udvikling og arbejde. Jeg holdte med hjemmehjælpsarbejdet for ca 15 år siden på grund af arbejsskader. Siden har jeg helt helliget mig mit åndelige arbejde med englene, healing åndelig hjælp og vejledning, farveterapi og meget andet samt min familie og min kat.

Jeg har i mange år været åndeligt interesseret og har arbejdet med mange former for alternativt arbejde - altid inspiretet fra åndelig side. Jeg føler mig i stærk kontakt med naturen og englene, som er omkring os for at hjælpe. Al min inspiration går hjertevejen, og altid med henblik på at hjælpe. Det er i denne ånd at jeg får min kanalisering, både til tekster og dias og billeder.

Men nu til mit englearbejde, og hvordan dette begyndte.

For nogle år siden blev en kær veninde gennem mange år meget syg, da hun var blevet udsat for noget voldsomt både psykisk og fysisk. Et stykke tid hjalp jeg med råd og evner, men det rakte ikke til sidst, og hun måtte ty til psykiater og medicin. Jeg følte mig ret hjælpeløs, og hun havde det rigtig dårligt. Så det eneste jeg nu kunne gøre, var at henvende til Vor Herre og hans engle, som jeg følte en tæt kontakt til. Så jeg vendte tankerne opad og sagde: Der da være andre måder end at bede Dig sende engle? Kan man ikke give englehjælp på andre måder? Og det var, som jeg følte en kærlig hånd på min skulder, og jeg hørte en varm og kærlig stemme sige. "Du har jo altid gerne villet lave engle. Sæt dig hen til din computer, du ved hvordan du skal gøre. jeg gik straks igang, og fik lavet nogle smukke englebilleder både med og uden tekst, som jeg navngav englekort. Nogen tid efter kom min veninde på besøg igen, og jeg viste hende, hvad jeg havde lavet. Hun fik lov at vælge et, som hun gerne ville have, og det gjorde hun så. Nogle dage senere ringede hun til mig og fortalte, at hun havde hængt billedet op i den krog, hvor hendes lænestol stod, hvor hun sad og strikkede. Hun sagde: Ved du hvad Kirsten, der hvor billedet hænger er der sådan en fred!! Da forstod jeg, at det var andet og mere end billeder! De var fyldte med englekraft!!! Min veninde er nu for et par år siden gået bort og har fået fred. Men hendes sygdom blev indgangen til mit arbejde, og på trods af smerten over ikke at kunne hjæpe, som jeg gerne ville, blev det en gave til mig, som jeg er dybt taknemlig over.

Jeg har siden lavet mange billeder og de senere år, er det blevet til kanalisering af og design af og med engle fra mange kategorier. Ærkeengle, planetariske engle, devaer og mange andre. Den følelse at det hjælper andre - og ikke mindst jeg selv, er ganske skøn - og jeg ville ikke undvære dette for noget. Det er kernen i mit liv sammen med det Guddommelige.  Billedet ude i siden er nogle af mine mange  design, som alle er inspireret og fyldte med englekraft fra engleriget.

Jeg ser frem til også at kunne hjælpe dig, lige som min veninde blev hjulpet. 

Kommentarer

30.06.2016 07:32

Konni rasmissen

Kære Kirsten dejlig læsning måske du kan hjælpe mig

29.12.2015 16:41

sara

jeg er modløs følt mig alene i lang tid nu, alt hvad jeg laver føles forkert når jeg endelige finder job så holder det ikke længe, sidst ved jeg ikke engang hvad der gik galt, og jeg vil så gerne flyt